Spletna stran Društva upokojencev NLB

Petra BališOstalo Leave a Comment

Drage kolegice in kolegi.

 

Z veseljem vam sporočamo, da je zaživela spletna stran Društva upokojencev NLB.

Vabimo vas, da si spletno stran ogledate na povezavi: https://www.upokojencinlb.si.

 

Za vas smo jo pripravili z namenom hitrejšega in preglednejšega informiranja o našem delu, kakor tudi posredovanja drugih koristnih informacij. Vsebino spletne strani bomo sproti dopolnjevali v želji, da boste naše delo lahko tekoče spremljali.

 

Cilji, ki smo jih pri pripravi spletne strani zasledovali, so bili:

  • večja prepoznavnost društva med članstvom in zaposlenimi v NLB, ki za nas predstavljajo potencialno članstvo,
  • povečanje ugleda društva in s tem posredno tudi ugleda NLB d.d.,
  • prihranek časa in denarja, saj vnaprej pripravljeni grafični elementi poenostavljajo delo in izboljšujejo naš odzivni čas,
  • hitrejši dostop do informacij predvsem mlajši populaciji, ki je navajena uporabljati spletna orodja,
  • postopno navajanje tudi starejših članov na digitalne vsebine.

 

Spletna stran je bila od začetka julija 2022 v testni verziji, z današnjim dnem pa je na voljo vsem vam in seveda tudi širši javnosti. Na spletni strani najdete informacije o članstvu, delovanju društva in programu društva. Vabimo vas, da se po njej »sprehodite« in jo občasno tudi »prelistate«. Ekipa, ki je skoraj pol leta delala na projektu, je lahko upravičeno ponosna na rezultat. Veseli bomo tudi vaše povratne informacije o morebitnih pomanjkljvostih, ki smo jih kljub večkratni kontroli morda spregledali. Dobrodošli bodo tudi vaši predlogi za izboljšave.

Projekt smo uspešno realizirali s finančno pomočjo NLB in polletnim delom naših prostovoljcev. Pri izdelavi so sodelovali: Brigita Aš, Zora Butina, Marija Prešeren Dukič, Brane Milošič in Valerija Zevnik. Hvala vsem!

Informacije o našem delu boste našli v zavihku »programi«, kjer so navedene vse aktivnosti, ki so v teku ali so v načrtu v naslednjih dneh in mesecih. Naše dogodke najdete tudi v zavihku »dogodki« ki vam omogoča lažji in hitrejši pregled aktivnosti po dnevih, v obliki koledarja.

V zavihku »novice« boste našli povratne informacije o izletih, ekskurzijah in drugih novostih delovanja društva. Vsak naš dogodek bomo opremili tudi s kratkim slikovnim materialom v zavihku »galerija«. Predlagamo vam, da si nekaj te »zgodovine« ogledate.

Spletna stran omogoča tudi enostavnejšo komunikacijo z nami. Pišete nam lahko preko spletne stranizavihek »kontakt«. Upokojenci NLB, ki še niste naši člani in zaposleni v NLB si lahko v zavihku »članstvo« pogledate pogoje in način včlanitve v društvo. Veselimo se vsakega novega člana.

 

Vstopite z nami v čudoviti svet tretjega življenjskega obdobja, v duhu našega slogana: »Povezani in aktivni smo močnejši«.

 

Lep pozdrav!

 

Marija Triplat

predsednica društva