Ostali programi

Različne praznike radi izkoristimo za organizacijo družabnih srečanj, ki zelo popestrijo naš vsakdan. V zadnjem času smo bili za druženja zaradi epidemije prikrajšani, veselimo pa se, ko bomo ponovno lahko skupaj z vami pustovali, martinovali, silvestrovali in se zabavali na letnem srečanju upokojencev in jubilantov.

O vseh dogodkih vas bomo sproti obveščali.

Image

Družabna srečanja

Vsak praznik je za nas priložnost za slavje. Različne praznike zato radi izkoristimo za organizacijo družabnih srečanj, ki popestrijo naš vsakdan. Veseli smo, kadar skupaj praznujemo Martinovo, pust ali novo leto. Vsako leto se srečamo in zabavamo tudi na letnem srečanju upokojencev in jubilantov.

O vseh dogodkih vas bomo obveščali sproti.

Izobraževanje

Digitalizacija prinaša mnoge prednosti, ki se jih vse bolj zavedamo tudi starejši. Digitalna znanja tudi nam omogočajo večjo neodvisnost, boljšo obveščenost, lažjo in hitrejšo komunikacijo z okoljem in svojimi bližnjimi. Sodobno tehnologijo želimo našim članom čim bolj približati, zato zanje organiziramo različna računalniška usposabljanja.

Usposabljanja, ki so tudi odlična priložnost za medsebojno izmenjavo
znanj in rast samozavesti pri upravljanju pametnih naprav, potekajo v manjših skupinah, na željo pa tudi individualno.

Izobraževanje vodita Brigita Aš in Brane Milošič, ki sta znanje pridobila s svojim dolgoletnim delom v NLB.

Počitniška dejavnost

V hotelu Delfin ZDUS d.o.o., ki leži neposredno ob morju v Izoli, zagotavljamo našim članom 10 % popust na penzionske storitve. Popust koristite na osnovi potrjene članske izkaznice, ki jo pridobite v pisarni društva.

Aktualni dogodki

Trenutno ni dogodkov

Vsi dogodki

Programi

junij 6, 2024

SREČANJE JUBILANTOV 2024

Čestitka, Izpostavljeno

Foto: Marija Triplat   Predzadnji dan v maju je bilo že  tradicionalno  srečanje članov društva, ki v letu 2024 praznujejo življenjske jubileje: 75, 80 in več let.  Na srečanje je bilo povabljenih  preko 250 članov, vabilu pa...