Kultura in gledališče

Čas po upokojitvi lahko izkoristite na mnoge različne načine. Obiskovanje kulturnih prireditev je eden izmed njih. Kulturno udejstvovanje starejših dokazano vpliva na kakovost življenja, saj prinaša občutek sreče, optimizem in brezskrbnost. To so tudi priložnosti, ko se lahko naučimo nekaj novega. Ni to tisto, kar si vsi želimo?! Ogledi različnih predstav, razstav ali filmov vas bodo spodbudili k razmišljanju in razpravljanju o življenju, občutkih, zgodovini ali družbenih vprašanjih in vas navdali z zadovoljstvom. Spremljajmo kulturo skupaj!

Image

Splošno o programu

V društvu organiziramo vodene oglede razstav in muzejev. Našim članom omogočamo skupinski in individualni obisk gledališč, koncertov, razstav, muzejev in vam to tudi delno sofinanciramo.

Organizacija

Vodene oglede v Društvu upokojencev NLB organiziramo enkrat mesečno. Spremljajte napovednik kulturnih in drugih dogodkov na naši spletni strani.

Cena in sofinanciranje

Vsi vodeni ogledi so za člane društva brezplačni, nečlani plačajo vodji programa polno ceno na dan izvedbe. Za obiske kulturnih prireditev, ki jih obiščete v lastni režiji, vam društvo delno povrne ceno vstopnine v skladu z veljavnimi Pravili koriščenja sredstev.

Prijave

Na zborno mesto dogodka praviloma lahko pridete brez predhodne najave.

Aktualne kulturne prireditve

Trenutno ni dogodkov

Vsi dogodki

Programi