Letni zbor Društva upokojencev NLB

Petra BališOstalo Leave a Comment

Spoštovane kolegice in kolegi,

letos nam je vendarle uspelo organizirati letni zbor DU NLB, v živo. Srečali smo se 7. marca 2024 v gostišču Portal, na Zaloški c. 110 v Ljubljani.

Zbralo se nas je kar lepo število, preko 250 članic in članov. Bilo je nadvse veselo  in prijetno srečanje nekdanjih sodelavcev. Po več kot treh letih odkar se nismo srečali v tako velikem številu,  smo si imeli zares veliko za povedati. Nekateri smo se na novo spoznali, spet drugi se spraševali: “Od kod si pa ti?  A si to res ti?” In podobno. Še najraje pa smo slišali: “Kako dobro izgledaš, nič se nisi spremenil/a!” Resnica je taka, da se z leti spreminjamo in žal tudi pozabljamo nekatere obraze.

Dogodka so se udeležili naši člani iz cele Slovenije, od Prekmurja, Koroške, Velenja, Zasavja, Dolenjske in osrednje Slovenije, kar je v svojem pozdravu še posebej pohvalil povabljeni predstavnik Zveze društev upokojencev Slovenije, g. Črt Kanoni.  Dejal je, da očitno delujemo kot prava močna zveza.

Našemu povabilu na dogodek se je odzvala tudi Uprava banke; v njenem imenu nas je pozdravila ga. Tanja Ahlin.

Po uradnem delu letnega zbora društva smo uživali še v prijetnem kulturnem programu. Izvedle so ga naše članice, ki obiskujejo plesne vaje v okviru društva. Njihov nastop je požel izjemen aplavz. Seveda se naše srečanje ni končalo na tej točki. Ob jedači in pijači smo se okrepčali in nato ob prijetni glasbi celo zavrteli ter še naprej veselo kramljali.

Nismo pozabili tudi, da je naslednji dan praznik Dan žena. Vsak udeleženec je v počastitev 8. marca in v spomin prejel tudi rdeč nagelj!

Sporočilo ob odhodu je bilo – VIDIMO SE ZAGOTOVO OB LETU OSOREJ!